Minder klanten zonder verkoop uit je winkel met de instore oplossing van Afosto

Meer verkopen met een in store oplossing

Met de instore software van Afosto maak je het je klanten makkelijk door alle producten die je online verkoopt ook in de winkel aan te bieden via een bestelzuil. De verkoop kan direct worden doorgestuurd naar het kassasysteem waar de klant kan afrekenen. De bestelling komt binnen in ons systeem bij het juiste magazijn en daar kan het worden ingepakt en verstuurd naar de klant. Wil je weten hoe dat precies in zijn werk gaat? Vraag dan een demo aan.

Vraag een demo aan

Minder voorraad in de winkel

Doordat winkeliers steeds slimmer met hun voorraad omgaan zien we dat in de meeste winkels steeds minder voorraad ligt. Hierdoor is de kans groter dat het artikel wat een klant zoekt net niet op voorraad is in die winkel en zo niet zijn aankoop kan doen. Met de instore software van Afosto kun je ook artikelen verkopen die op dat moment niet in je winkel liggen.

Al je voorraad verkopen via 1 scherm

Door middel van de instore oplossing van Afosto geef je de klanten in je winkel de toegang tot je volledige voorraad. Dus ook die van andere winkels en je centrale magazijn indien je dat wil. De klant kan zijn bestelling doen via het scherm en betalen via de kassa. De bestelling komt binnen op de juiste locatie en daar kan hij ingepakt en verzonden worden.

Bekijk wat onze instore oplossing voor jou kan betekenen!