Afosto en Net Ground: “Je webshop meer online dan ooit tevoren” - Afosto.com

Afosto en Net Ground: “Je webshop meer online dan ooit tevoren”

Het moment is daar! Afosto’s overgang van webhoster CloudVPS naar Net Ground!

Wat betekent dit voor winkeliers die een Afosto Webshop hebben of willen hebben?

Hosting is een wezenlijk onderdeel van het voeren van een webshop. Het zorgt ervoor dat, wanneer jij de naam van je webshop intypt, je webshop geladen kan worden. Waar ook ter wereld en op ieder moment van de dag. Er zijn in Nederland een heleboel aanbieders van hostingdiensten maar de invulling en kwaliteit van deze dienst loopt sterk uiteen.

Met Net Groud kunnen wij vertrouwen op, zoals ze zelf zeggen: “bereikbaarheid, snelheid, kwaliteit en de geruststellende gedachte dat ze het maximale uit hun internetbusiness kunnen halen.” – Net Ground.

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met de migratie van de Afosto software naar de servers van Net Ground, waarna we in de periode erna een hele hoop zaken, samen met Net Ground hebben geoptimaliseerd en afgestemd. Als provider richt Net Ground zich op ‘business critical webhosting’. Maar ook het ‘OS’, de complete ‘webstack’ en nog veel meer essentiële disciplines binnen het hosting segment behoren tot haar uitgebreide verantwoordelijkheid. De focus van Afosto om de ideale software voor je webshop, kassa en instore te ontwikkelen, maakt dit tot een ijzersterke formule.

Jij als winkelier met een Afosto Webshop maakt door dit partnerschap grote stappen in de online retail. Zo kunnen we er nu voor zorgen dat je webshop sneller is dan ooit, er altijd iemand paraat is ten tijde van storingen en de veiligheid nog beter gewaarborgd wordt. Essentiële stappen die vooral nu noodzakelijk zijn om je te onderscheiden van de moordende concurrentie en tegelijkertijd tegemoet te komen aan de veeleisende wensen van je online klant.

Samen behoeden wij je online winkel voor:

  • Lange laadtijden
  • Een onbetrouwbare infrastructuur
  • Beveiligingsproblemen
  • Reputatieschade
  • Conversie en dus omzetverlies

Voor verdere vragen en/of opmerkingen over dit nieuwe partnerschap tussen Afosto en Net Ground, kan je bellen naar 050 711 95 19 of mailen naar support@afosto.com.

Delen
Andere blogs die voor jou interessant zijn
1 december 2017 door Afosto
1 december 2017 Afosto
Platform
30 december 2020 door Sander 7 minuten

Plan nu een gratis demo en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Afosto!