Update Afosto januari 2016: Relevante verbeteringen voor je webshop - Afosto.com

Update Afosto januari 2016: Relevante verbeteringen voor je webshop

Aangepaste software en belangrijke nieuwe functies voor je Afosto Webshop

Diverse handige betaalmogelijkheden door omnipay

Worldpay en Sisow staan online. Hiermee heb jij als winkelier meerdere opties voor verschillende aanbieders. Door middel van deze door Afosto ontwikkelde extra functionaliteiten, biedt je de klant verschillende extra betaalmogelijkheden.

Omnipay

Slimme blogfunctie als extra update-platform voor je webshop

Vanaf nu is het mogelijk om in iedere Afosto Webshop een blog in te richten aan de hand van een speciaal ontwikkelde blogfunctie. Houd je bezoekers op de hoogte met de nieuwste aanbiedingen en actualiteiten.

Blogfunctie

Variabele url structuur

Het is straks mogelijk om een variabele url structuur in te richten in je Afosto Webshop. Dit houdt in dat je de url’s van je productpagina’s nu kunt instellen per specifiek product. Dit komt uiteraard ook de topscores van je webshop in de zoekmachines ten goede. Je creëert door deze softwareverbetering automatisch een meer relevante en unieke webshop.

Variabele url structuur

Clusters: Verkoopkanalen onderverdelen in winkelgroep

Er is nu een functie beschikbaar in je webshop, waarmee je meerdere verkoopkanalen onder één winkelgroep kan scharen. Allemaal dus dezelfde prijs en beschikbaarheid. Handig voor als je een andere prijs wilt hanteren voor je webshop en winkel.

Winkelgroep

Aanpasbare factuur

Met deze nieuwe functie kan je geheel zelfstandig in je webshop de opmaak van labels bepalen en instellen.

Aanzienlijk verbeterde zoekresultaten

Wanneer klanten zoeken op bepaalde producten binnen een willekeurige Afosto Webshop, zal de relevantie van de zoekresultaten veel specifieker en dus beter zijn.

Contactformulier voor extra klantenbinding

Er is ook een nieuwe functie in de Afosto Webshop, waardoor je een contactformulier voor je klanten kan toevoegen om in te vullen.

Extra aankondiging: Binnenkort de Afosto API 2.0!

API

Een kassa koppelen met een webapplicatie is al jaren een grote uitdaging voor veel e-commerce spelers. De vaak verouderde kassa-software is niet gebouwd voor communicatie via internet en dit maakt koppelen vaak erg lastig. Dit is een eitje met de Afosto API en in ons geval koppelingen tussen kassa’s en webshops die functioneren in het Afosto Platform. Simpel informatie opvragen en toevoegen over voorraden, verkopen, producten en nog veel meer.

Integreer eenvoudig een Afosto POS in welke workflow dan ook en met welk systeem dan ook. Dat geldt natuurlijk ook voor alle andere verkoopkanalen van Afosto, namelijk de webshop en de InStore.

Binnenkort komt de verbeterde API eraan waarmee je meer informatie/specificaties van Afosto zelf kan verkrijgen.

Delen
Andere blogs die voor jou interessant zijn

Plan nu een gratis demo en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Afosto!