Afosto demo aanvragen - Afosto.com

Ontdek waarom omnichannel ondernemingen harder groeien dan hun concurrenten!

Simpel, snel, duidelijk.

Maak een afspraak voor een persoonlijke demo met een Afosto expert en ontdek wat wij voor jouw onderneming kan betekenen.

Wij werken onder anderen succesvol samen met:
Diamonds by Me logo
Coccinelle Fashion Stores logo
Ik ben klaar om te groeien. Plan mijn demo.

Wat gebeurt er na mijn demo aanvraag?

Ons doel is altijd een succesvolle samenwerking. Daarom voorzien wij je graag van eerlijk en gepast advies. We nemen je mee aan de hand van onderstaande stappen door een proces wat als uiteindelijk doel heet op tot een succesvolle samenwerking te komen.

Kennismaking

Een eerste kennismaking met nieuwe klanten gaat meestal telefonisch waarin we een aantal vragen zullen stellen om erachter te komen wat de reden is waarom u contact met ons heeft gezocht en of en hoe we u het beste kunnen helpen.

De zaken die naar voren komen in dit gesprek zullen we in kaart brengen en naar u terug koppelen. Als we op basis van dit gesprek beide van mening zijn dat een succesvolle samenwerking een grote kans van slagen heeft dan zullen we een demonstratie van ons platform inplannen.

Afosto POS

Demonstratie

Na de eerste kennismaking wordt meestal een datum en tijd gekozen voor een demonstratie van ons platform dit kan via een schermdeling of een afspraak in persoon bij u of bij ons op kantoor.

De demonstratie zal ongeveer een uur in beslag nemen waarbij we de zaken zullen belichten waarmee wij denken uw doelstellingen te kunnen behalen. Aan het eind van de demonstratie zullen we onze prijsstelling met u doornemen en u wat laten zien van onze project management systemen zodat u een gevoel krijgt bij onze manier van communicatie en samenwerking. Als er dan nog steeds het gevoel is dat we bij elkaar passen wordt er een offerte opgemaakt.

Afosto POS

Offertetraject

Afhankelijk van de omvang van het project worden er nog meer sessies ingepland waarin we duidelijk krijgen wat uw exacte wensen zijn zodat we een juiste offerte kunnen opstellen of wordt er een offerte opgemaakt naar de wensen die naar voren zijn gekomen uit de demonstratie.

Afosto POS

Onboarding

Op het moment dat u akkoord bent met de offerte ontvangt u van Afosto een startdocument waarin we zaken vragen die we nodig hebben om uw account aan te maken. Ook krijgt u een projectmanager toegewezen waar u terecht kan met al uw vragen tijdens de start van onze samenwerking. De start van een samenwerking is meestal een periode waarin we vrij intensief met elkaar zullen moeten communiceren en samenwerken daarom maken we meestal gebruik van een projectmanagement systeem tijdens deze fase.

Uw projectmanager zal uw project aanmaken in ons project management systeem. Bij ieder project zullen er een aantal zaken van uw kant en van onze kant gedaan moeten worden deze taken zal uw projectmanager aanmaken en toewijzen aan de juiste personen binnen jullie organisatie en binnen Afosto. Hierdoor weet iedereen wat hij of zij moet doen om het project te kunnen opleveren binnen de deadline die daarvoor is afgesproken.

Afosto POS

Test periode

Zodra alle onderdelen van het project zijn afgerond zoals afgesproken zullen er een aantal controles worden uitgevoerd. Hier kun je denken aan de volgende zaken.

 • Betaalopties
 • Verzendopties
 • Redirects
 • Orderafhandeling
 • Koppelingen
 • Maatwerk
 • Sitemaps
 • Robots
 • Domein namen
 • Url structuur
 • SSL

Na deze controles kan de datum worden gekozen waarop het systeem live gaat.

Afosto POS

Livegang

Op de dag van live gang worden bij een website de DNS instellingen van de domein namen omgezet naar Afosto zodat het verkeer binnenkomt op je nieuwe website. Daarbij blijven we de eerste dagen goed monitoren of alle opgeleverde onderdelen naar behoren werken.

Afosto POS

Na livegang

Het is erg belangrijk om na oplevering van een project goed in de gaten te houden of de technische zaken werken zoals ze zouden moeten doen. Daarbij is dit het moment waarop er goed geanalyseerd zal moeten worden of de beoogde doelstellingen die we hebben geschetst bij aanvang van het project ook daadwerkelijk worden behaald.

Heeft u gekozen voor een pakket met consultancy dan zal dit het moment zijn waarop wij onze consultancy zullen starten en samen met u uw doelstellingen zullen najagen. Voor ons altijd een erg leuk moment om samen met u een nieuw avontuur aan te gaan!

Afosto POS