Afosto InStore: de Interactieve Etalage

Bied je klanten optimale service in je winkel

Digitaal verkopen in de winkel

De interactieve etalage is een paradepaardje in je winkel
Je kunt je klanten meer service verlenen en verhoogt tegelijk je omzet. Een goede winkel begint met het optimaal benutten van de mogelijkheden die Afosto je biedt.

Meer service

Scherpe voorraad, optimale dienstverlening
Met Afosto InStore kun je met een scherpe voorraad je klanten optimaal van dienst zijn. Verhoog het service niveau door klanten de mogelijkheid aan te bieden de gewilde items per post thuis af te leveren.

Magazijn verkennen

De voorraad van externe magazijnen en zelfs leveranciers paraat!
Niet meer je hele magazijn doorspitten voor die schoen in maat 43? Bekijk snel je actuele voorraad in je interactieve etalage en stel je klant direct op de hoogte. Bekijk ook externe magazijnen, voorraden van andere vestigingen en zelfs de voorraad bij je leverancier.  

Direct afrekenen

Afrekenen in de winkel en opsturen naar de klant
Geen ‘nee’ verkopen door optimaal inzicht in je collectie te hebben. Verhoog je omzet door samen met de klant direct over te gaan tot bestelling en (pin)betaling. Een artikel niet meer op voorraad in je eigen magazijn maar wel leverbaar via een andere vestiging of je leverancier? Bestel het item met de klant in de interactieve etalage en de volgende dag ontvangt de klant zijn gewilde product thuis.  

Schermen

Bereik je klant optimaal met het scherm dat bij je past
Schermen zijn er in alle soorten en maten. Van klein tot groot, zowel touch als niet touchbaar. We gaan op zoek naar de oplossing die het beste past bij je onderneming.