Kassasysteem iPad voor de moderne retailer | Afosto Omnichannel Retail

Kassasysteem Ipad met ongekende mogelijkheden

De alles-in-1 oplossing

Kassasysteem Ipad

Bent u op zoek naar een geavanceerd en krachtig kassasysteem dat vanaf een iPad bediend kan worden? Met het kassasysteem iPad van Afosto ben je klaar voor de toekomst. Ons professionele systeem is makkelijk te installeren, betrouwbaar en bovendien razendsnel.

Afosto's kassasysteem iPad is handig te bedienen

Met Afosto bespaar je veel tijd op je kassahandelingen. Stel productgroepen in zodat je artikelen snel kan vinden. Of scan een artikel met een makkelijk te koppelen handscanner. Het kassascherm is functioneel ingedeeld. Handelingen doe je zonder na te denken en alle transacties worden razendsnel verwerkt.

Afosto POS

Afosto is te gebruiken zonder lastige installatie

Het kassascherm is eenvoudig vanaf de browser op je iPad te benaderen. Het gebruik van een browser betekent niet dat er een internetverbinding vereist is. Ook zonder internet werkt het kassasysteem iPad probleemloos. Het is daarnaast eenvoudig om Afosto te koppelen met je bestaande printer, barcodescanner en kassalade.

Afosto POS

Verzamel klantdata in een handomdraai en zet deze in voor je marketing

Met het POS kassasysteem van Afosto is het eenvoudig om klantdata te verzamelen tijdens een transactie in een fysieke winkel. Een klant aanmaken is eenvoudig en deze wordt in de centrale database opgeslagen. U kunt hier vervolgens weer gebruik van maken voor uw marketing doeleinden, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief.

Afosto heeft een functie waarmee een loyaliteitsprogramma voor trouwe klanten kan worden ingesteld. Klanten kunnen via een puntensysteem sparen voor korting waarmee eenvoudig de lifetime value van een klant verhoogd kan worden.

Afosto POS

Het dashboard van Afosto is overzichtelijk en de rapportages uitgebreid

  • Makkelijk dagtotalen uitdraaien of BTW percentages instellen?
  • Een nieuwe product toevoegen of een uitgelopen product verwijderen? Kortingsregels instellen?
  • Met een paar klikken je voorraad beheren?

In het centrale dashboard van Afosto is dit allemaal snel te regelen.

Afosto POS

Afosto heeft een geavanceerde webshop functionaliteit

Wanneer je jouw webshop in Afosto beheert dan maak je gebruik van de ongekende kracht van het Afosto systeem. Het Afosto platform zorgt ervoor dat alle producten, transacties en overige informatie centraal te beheren zijn. Je schiet dus makkelijk producten van de kassa naar de webshop en vice versa. Ook is het systeem volledig geoptimaliseerd voor de laatste zoekmachine vereisten. Wil je meer weten over het webshop systeem van Afosto? Lees hier dan meer!

Afosto POS

Afosto kan onbeperkt meeschalen met jouw onderneming

In bepaalde periodes kan het bijzonder druk zijn in je winkel. Dat is met Afosto geen probleem. Met een Afosto kassasysteem iPad kan onbeperkt geschaald worden. Ga je bijvoorbeeld tijdelijk naar een beurs? Dan kan je met Afosto hier gemakkelijk een extra kassa voor aanmaken.

Afosto POS

Ontdek alle voordelen in een productdemo

Kortom, Afosto is een krachtig kassasysteem iPad waarmee u klaar bent voor de toekomst. Wij zorgen ervoor dat u met de tijd mee verandert en zonder zorgen kan ondernemen. Benieuwd geworden naar de uitgebreide mogelijkheden van het Afosto kassasysteem? Vraag nu gratis een productdemonstratie aan met 1 van onze specialisten.

Afosto POS

Plan nu een gratis demo en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Afosto!