Kassasysteem winkel - modern en krachtig | Afosto Omnichannel Retail

Hét kassasysteem voor jouw winkel

De alles-in-1 oplossing

Het kassasysteem met eindeloze mogelijkheden

Ben je op zoek naar een modern POS kassasysteem voor gebruik in jouw winkel? Lees hieronder wat het kassasysteem van Afosto jouw onderneming kan brengen.

Afosto is eenvoudig te bedienen

Met Afosto bespaar je veel tijd op je kassahandelingen. Het kassascherm is namelijk functioneel ingedeeld, handelingen doe je zonder na te denken en transacties worden razendsnel verwerkt. Met het kassasysteem winkel stel je productgroepen in zodat je artikelen snel kan vinden. Of scan een artikel met een makkelijk te koppelen handscanner.

Afosto POS

Geen lastige en dure installatie vooraf

Het kassascherm is vanuit je browser of een koppeling op je bureaublad eenvoudig te benaderen. Je hoeft geen dure hardware aan te schaffen. Het is ook mogelijk om de kassa vanaf een tablet of een iPad te bedienen. Het gebruik van een browser betekent niet dat er een constante internetverbinding vereist is. Ook zonder internet werkt ons systeem. Ook is het eenvoudig om Afosto te koppelen met je bestaande printer, barcodescanner en kassalade.

Afosto POS

Bind klanten aan je door slimme marketing

Breid je marketingmogelijkheden uit door te verzamelen tijdens een transactie in een winkel. Een klant aanmaken tijdens het afrekenen is eenvoudig. Vervolgens wordt deze klant in de centrale en beveiligde database opgeslagen. Je kan hier vervolgens weer gebruik van maken met je marketing doeleinden, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief.

Daarnaast biedt Afosto een loyaliteitsprogramma voor trouwe klanten. Klanten kunnen via een puntensysteem sparen voor korting. Hiermee verhoog je eenvoudig de lifetime value van een klant.

Afosto POS

Afosto heeft een geavanceerde webshop functionaliteit

Wanneer je jouw webshop in Afosto beheert dan maak je gebruik van de ongekende kracht van het Afosto systeem. Het Afosto platform zorgt ervoor dat alle producten, transacties en overige informatie centraal te beheren zijn. Je schiet dus makkelijk producten van de kassa naar de webshop en vice versa. Ook is het systeem volledig geoptimaliseerd voor de laatste zoekmachine vereisten. Wil je meer weten over het webshop systeem van Afosto? Lees hier dan meer!

Afosto POS

Afosto heeft een overzichtelijk dashboard met uitgebreide rapportage

  • Makkelijk dagtotalen uitdraaien of BTW percentages instellen?
  • Een nieuwe product toevoegen of een uitgelopen product verwijderen? Kortingsregels instellen?
  • Met een paar klikken inzicht in je voorraad?

In het centrale dashboard van Afosto is dit allemaal snel te regelen.

Afosto POS

Afosto kan onbeperkt meeschalen met jouw onderneming

In bepaalde periodes kan het erg druk zijn in je winkel. Dat is met Afosto geen probleem. Met een Afosto kassasysteem winkel kan onbeperkt opgeschaald worden. Ga je bijvoorbeeld tijdelijk naar een beurs? Dan kan je met Afosto hier gemakkelijk een extra kassa voor aanmaken. Ook kan je voor de drukke decembermaanden of een nieuwe vestiging eenvoudig extra kassa's inzetten.

Afosto POS

Ontdek alle voordelen in een productdemo

Kortom, Afosto is een krachtig POS kassasysteem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Wij zorgen ervoor dat u met de tijd mee verandert en zonder zorgen kan ondernemen. Benieuwd geworden naar de uitgebreide mogelijkheden van het Afosto kassasysteem? Vraag nu gratis een productdemonstratie aan met 1 van onze specialisten.

Afosto POS

Plan nu een gratis demo en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Afosto!