Kassasysteem van Afosto voor een zorgeloze toekomst

De alles-in-1 oplossing

Kassasysteem van Afosto

Ben jij op zoek naar een geavanceerd, innovatief en krachtig kassasysteem? Afosto levert het kassasysteem van de toekomst. Ons professionele systeem is makkelijk te installeren, betrouwbaar en bovendien razendsnel. Vraag een gratis productdemonstratie aan om onze eindeloze mogelijkheden te ontdekken!

Afosto's POS kassasysteem is handig te bedienen

Met Afosto stel je makkelijk productgroepen in zodat je artikelen sneller kan vinden. Je bespaart veel tijd op al je kassahandelingen omdat het kassascherm functioneel is ingedeeld. Ook kan je makkelijk een artikel scannen met een handscanner. Daardoor doe je alle handelingen zonder na te denken. Daarnaast worden de transacties razendsnel verwerkt.

Afosto POS

Afosto is te gebruiken zonder lastige installatie

Het kassasysteem is vanuit een internet-browser of koppeling op je bureaublad makkelijk te openen. Het is ook mogelijk om de kassa vanaf een tablet of een iPad te bedienen. Het gebruik van een browser betekent niet dat er een internetverbinding vereist is. Ook zonder internet werkt het Afosto kassasysteem.

Het is daarnaast eenvoudig om Afosto te koppelen met je bestaande printer, barcodescanner en kassalade.

Afosto POS

Breid je marketingmogelijkheden uit door het verzamelen van klantdata

Met het POS systeem van Afosto is het eenvoudig om klantdata te verzamelen tijdens een transactie in een winkel. Een klant aanmaken is eenvoudig en deze wordt in de centrale database opgeslagen. Je kan hier vervolgens weer gebruik van maken voor jouw marketing doeleinden, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief. Ook kan je bijvoorbeeld na elke transactie de kassabon via e-mail versturen naar de klant.

Daarnaast biedt Afosto een loyaliteitsprogramma voor trouwe klanten. Klanten kunnen via een puntensysteem sparen voor korting waarmee eenvoudig de lifetime value van een klant verhoogd kan worden.

Afosto POS

Afosto heeft een geavanceerde webshop functionaliteit

Wanneer je jouw webshop in Afosto beheert dan maak je gebruik van de ongekende kracht van het Afosto systeem. Het Afosto platform zorgt ervoor dat alle producten, transacties en overige informatie centraal te beheren zijn. Je schiet dus makkelijk producten van de kassa naar de webshop en vice versa. Ook is het systeem volledig geoptimaliseerd voor de laatste zoekmachine vereisten. Wil je meer weten over het webshop systeem van Afosto? Lees hier dan meer!

Afosto POS

Afosto heeft een overzichtelijk dashboard met uitgebreide rapportage

  • Makkelijk dagtotalen uitdraaien of BTW percentages instellen?
  • Een nieuwe product toevoegen of een uitgelopen product verwijderen? Kortingsregels instellen?
  • Met een paar klikken je voorraad beheren?

In het centrale dashboard van Afosto is dit allemaal snel te regelen.

Afosto POS

Afosto kan onbeperkt meeschalen met jouw onderneming

In bepaalde periodes kan het bijzonder druk zijn in je winkel. Dat is met Afosto geen probleem. Met een Afosto kassasysteem kan onbeperkt geschaald worden. Ga je bijvoorbeeld tijdelijk naar een beurs? Dan kan je met Afosto hier gemakkelijk een extra kassa voor aanmaken.

Afosto POS

Ontdek alle voordelen in een productdemo

Kortom, Afosto is een krachtig POS systeem met eindeloze mogelijkheden. Afosto verandert met de tijd mee, waardoor je altijd van de laatste techniek gebruik maakt. Benieuwd geworden naar de uitgebreide mogelijkheden van het Afosto kassasysteem? Vraag nu gratis een productdemonstratie aan en wij nemen direct contact met u op!
Afosto POS

Retail zonder zorgen begint hier