CaseStudy|gobritain - Afosto.com
Case study

Sanwin Beachwear logo

Introductie

The Chesterfield Brand wil bewijzen dat het ook anders kan en dat iedereen positief kan profiteren van betere arbeids- en leefomstandigen in de mode industrie. Meerdere retailers en consumenten geloven inmiddels in onze aanpak en kunnen zich meten met het verhaal achter The Chesterfield Brand. Wij willen een nieuwe industriestandaard zetten en een inspiratiebron zijn voor velen door onze openheid, eerlijkheid en integriteit.

Case Study
Industrie
Streetwear
Vorig Platform
Magento
Uitdaging
Meertalige website, hogere conversie en betere kwaliteitsscore.
Oplossing
Samen met Afosto hebben we een gebruiksvriendelijke en goed converterende website neer kunnen zetten die onze klanten bediend in onze doelmarkten in west Europa.
Resultaat
Omzetstijging van 52% met gelijkblijvende advertentiekosten.
Bezoek site

"Bij Afosto kunnen we zonder kennis van code onze problemen op gebied van E-commerce over de schutting gooien waarmee we veel tijd besparen."

Koos Hoving
Algemeen Directeur
Omzet
met 52% gestegen

Uitdaging

Sanwin wilde verschillende landen en klantgroepen bedienen vanuit 1 platform waarin de producten, voorraden en klanten vanuit 1 database werden getoond op verschillende sites. Sander vertelt: Wij hebben zelf geen enkele kennis van coderen, wel weten we hoe we een website moeten runnen en wat we willen qua gebruiksgemak. We waren opzoek naar een partij die de problemen waar we tegenaan liepen met Wordpress konden oplossen op een manier die toekomstbestendig is.

"Afosto heeft een platform gebouwd waarmee onze wensen gemakkelijk konden worden gerealiseerd!"

Sander Kah
Algemeen Directeur

Oplossing

Samen met Sanwin Beachwear heeft Afosto een platform gebouwd waarop naast de gewone website in 4 talen een website is gemaakt waar B2B klanten kunnen inloggen en hun bestelling kunnen invoeren. Ook is er een koppeling gerealiseerd met het fullfillment bedrijf van Sanwin waardoor bestellingen geplaatst op de site direct worden doorgestuurd.

Door de verschillende koppelingen hoeven we nu niks meer te doen aan bestellingen die binnenkomen wat ons de tijd geeft om ons te focussen op het uitbreiden van onze merkbekendheid.
Aldus Sander

Resultaat

"De overstap van Wordpress naar Afosto heeft ons heel veel tijd bespaart en door de kennis van Afosto kunnen we nu oplossingen verzinnen waarmee we concurrerende merken voor blijven op gebied van techniek."

Sinds de samenwerking met Afosto heeft Sanwin een conversiestijging gerealiseerd van 40%. De omzet is gestegen met maarliefst 85% ten opzichte van het jaar voor de overstap!

Plan nu een gratis demo en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Afosto!