Dé #1 Orderpicker App | Afosto

De #1 orderpicker app


Magazijnbeheerders besparen tijd en kosten met een efficiënter in- en uitpakproces van hun inkomende en uitgaande verzendingen!

Orders picken is kinderspel

Met de orderpicker app van Afosto is orders picken eenvoudig, papierloos & foutbestendig. Door middel van scanners met digitale pakbonnen worden magazijnmedewerkers volgens de ideale looproute in jouw magazijn naar de juiste locatie in het gestuurd. Door dit proces te digitaliseren en optimaliseren met de nieuwste software bespaar je enorm veel tijd op je inpak- & verzendproces.

POPULAIRE FUNCTIONALITEITEN

VerzendingenCrossdock Zendingen
Picken & PackenLotnummers
Pakketten


Het bekende probleem bij groeiende webshops

Alle groeiende webshops lopen op een gegeven moment tegen dit probleem aan: Het pick & pack proces neemt teveel tijd in beslag en brengt daarmee teveel kosten met zich mee. Daarbij gaat vaak de kwaliteit van het orders picken achteruit op het moment dat de drukte toeneemt.

Orders picken wordt weer leuk met Afosto

Met de fulfilment applicatie die Afosto heeft gebouwd word orders picken weer leuk! De app maakt het makkelijk om meerdere orders tegelijk te picken en daarna in te pakken in het geval dat een een pick en een pack crew heeft. Of orders direct in te picken en in te pakken. De app is geoptimaliseerd voor het gebruik op handscanners zodat de magazijnmedewerkers snel, foutloos en efficiënt kunnen werken.

Met onze fulfilment applicatie proberen we de problemen waar onze klanten tegenaan lopen met het picken van orders zo efficiënt mogelijk op te lossen - GJ v.d. Molen Developer Afosto

Eenvoudig te installeren en integreren

Met tools om elk onderdeel van uw proces eenvoudiger en efficiënter te maken en een support team dat klaar staat om je te helpen, is kosten besparen nog nooit zo eenvoudig geweest!

Met de fulfilment app van Afosto besparen we wel 60% van onze kosten op magazijnpersoneel - M. Heylen Directeur Wolvenberg N.V.

Start vandaag met het optimaliseren van je order pick proces samen met Afosto

Vraag een demo aan via onze website en ontvang een persoonlijke demonstratie van ons platform!