Over Ons | Afosto Omnichannel Retail

Over ons


Geen verschillende verkoopkanalen meer maar ‘omnichannel’. Dit sinds enige jaren hippe begrip wordt door veel retailers hier en daar succesvol ingezet, maar Afosto onderscheidt zich hier op een unieke wijze in. Hoe dan? Door al haar producten zoals eerder beschreven in te zetten voor partners en winkeliers binnen een eigen online platform. Een soort ‘cloud’ dus waarin iedere retailer zijn/haar eigen Afosto-producten kan vormgeven en laten samensmelten. Afosto faciliteert haar partners en winkeliers met verschillende producten binnen dit platform en blijft hierin consistent, technisch vernieuwen. Dat betekent dat alle verbeteringen en updates vanwege het online platform bij iedereen wordt toegepast. Bij de producten van Afosto kun je denken aan een online kassasysteem, een webshop en een interactieve etalage (InStore).

Het Afosto Platform is uniek om meerdere redenen

De eindconclusie luidt volgens Afosto dus als volgt; het is voor de gehele detailhandel tijd om mee te groeien met het consumentengedrag en haar wensen. Dit houdt in dat winkels online- en fysieke retail volledig moeten laten samensmelten. Dit vergt de nodige tijd, energie- en financiële investeringen. Afosto heeft als doel om de winkelier hierin optimaal te faciliteren door middel van een online platform, waarin iedere winkelier makkelijk zijn/haar online- en fysieke winkel kan onderbrengen. Dit platform met een online kassasysteem, een webshop en een interactieve etalage (InStore) maakt winkeliers klaar voor de toekomst van retail en en blijft ze ondersteunen op alle fronten door constant innovatief te zijn.

Om aan te tonen dat ze graag meedenkt en realistisch wil ondernemen, wil Afosto extra benadrukken dat het Afosto Platform, de hierin aangeboden pakketten en de apparatuur/techniek, ongelooflijk laagdrempelig zijn. De instapkosten zijn ten opzichte van andere aanbieders met soortgelijke diensten/producten lachwekkend laag en toch is het platform kwalitatief van hoog niveau. Kortom, ben je als winkelier klaar voor de definitieve stap naar de toekomst? Waar wacht je dan nog op? Je hebt werkelijk niets te verliezen en mocht het niet bevallen dan kan je het dezelfde dag nog opzeggen.

Plan nu een gratis demo en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Afosto!