Afosto Platform: de basis

Het beheersysteem voor alle producten, orders en voorraad: de basis voor de webshop en kassa

Alle verkopen in 1 overzicht

Het versimpelen, versnellen, inzichtelijk en overzichtelijk maken van de verkopen.
Beheer de kassa('s) en webshop (s) vanuit Afosto en bespaar tijd, verhoog de omzet en krijg meer inzicht in de administratie en voorraad. Afosto helpt je met je onderneming. Dit doen we door een gebruiksvriendelijk systeem met een overzichtelijke gebruikersinterface. Ervaar de voordelen van Afosto.

Afosto levert tijd op

Het gebruik van Afosto levert tijd op dankzij eenvoud en overzicht en voorkomt dubbel werk.
Snel producten invoeren voor zowel je kassa's als je webshops. Voorraden altijd up-to-date zonder extra handelingen. Overzicht bij het doen van bestellingen bij de leverancier.

Bekijk het toevoegen van producten

 

Producten toevoegen is kinderspel

Nog nooit heb je zo gemakkelijk producten toegevoegd aan je kassa en webshop.
Het toevoegen van producten wordt leuk. Maak gebruik van de gebruiksvriendelijke beheeromgeving en voeg met gemak producten toe in meerdere opties, zoals bijvoorbeeld kleuren en maten. Snel plaatjes toevoegen en actieprijzen invoeren.

Beheer de voorraad

Vanuit Afosto Platform de voorraad beheren van je onderneming. Overal en altijd.
Even snel bekijken hoe het met de voorraad gesteld is. Een leverancier op bezoek die er naar vraagt, of even bekijken hoe de voorraad in het externe magazijn is. Nieuw binnengekomen voorraad makkelijk inboeken, zodat in 1 keer alle kassa’s en webshops weer up tot date zijn.

Krijg inzicht in de omzet

Overal en altijd inzage in uw omzet, winst en verlies.
Bekijk de omzet in een bepaalde periode, of bekijk de verkopen per product. Nieuwsgierig naar de omzet per klant. Afosto maakt het mogelijk.

Overal ter wereld toegang

Thuis, op het werk, of op vakantie, altijd toegang tot je gegevens.
Bepaal met Afosto zelf waar en wanneer je wilt werken. Het monitoren van orders, het overzicht van de omzet en betalingen zijn overal op te vragen. Even snel kijken of een product nog op voorraad is, om u klanten snel van dienst te kunnen zijn.

Altijd de juiste maat

Een extra kassa of webshop is snel aan of uit te zetten.
Uiteraard betaal je alleen voor wat je gebruikt. Zet je tijdelijke extra kassa aan en gebruik deze binnen vijf minuten. Toch een extra webshop voor dat bijzondere product? Maak deze aan vanuit het Afosto Platform.

Onze klanten, retailers zoals jij

Een hoop winkeliers gingen je voor, ontdek hoe zij Afosto ervaren

Wij als skatespeciaalzaak Rollerwave - Onlineskateshop.nl zijn onlangs gestart met het voorraad en kassa systeem van Afosto. Het systeem werkt goed en het grote voordeel is dat in vergelijking met andere (dure) kassasystemen de updates online plaatsvinden. Wij werken dus altijd met de meest recente versie zonder extra te betalen voor updates.

Afosto is een bedrijf dat goed meedenkt en oplossingen aandraagt voor specifieke bedrijfsgerichte wensen en onze problemen worden serieus genomen en snel opgelost. Kortom, wij zijn blij met onze keuze om een samenwerking aan te gaan met Afosto.

Sportshop Ten Tusscher bij IJsbaan Twente is een winkel van 100 m2 waarbij alle schaats- en skeelerdisciplines vertegenwoordigd zijn. Het uitgebreide assortiment is nu door Afosto zowel in de winkel op het kassascherm als online in een webshop beschikbaar.

Voorraadbeheer gaat nu volledig automatisch, het kost ons helemaal geen tijd meer, zodat we tijd vrij hebben om te kunnen verkopen en omzet te kunnen genereren. Voorheen hadden we een Magento-webshop die ons qua aanschaf, productbeheer en personeelskosten echt heel veel geld heeft gekost. De lage investering en het gebruiksgemak betalen zich nu echt uit.