Zwembroeken van Sanwin - Case Study Afosto
Case study

Sanwin Beachwear

Sanwin Beachwear is één van de snelst groeiende internationale beachwear merken. Sanwin verkoopt zwembroeken en werd opgericht in 2014. Sanwin richt zich primair op de modebewuste man die er goed uit wil zien tijdens zijn welverdiende vakantie. Het doel is om klanten comfortabel en goed uitziend op vakantie te sturen. Sanwin brengt eersteklas producten op de markt en levert een eersteklas service tegen een eerlijke prijs. Bij Sanwin Beachwear gelooft men in een langdurige relatie met alle klanten en partners, waar op de wereld zij zich ook mogen bevinden.

Het verhaal van Sanwin

Voor we op Afosto overgingen gebruikten we het platform Wordpress. Met dit platform hadden we veel problemen. Het grootste probleem was de snelheid. Door de trage website ontstond er een negatieve beleving bij onze klanten en dat is het laatste wat wij willen.

Met Afosto hebben we een bijzonder gebruiksvriendelijke beheeromgeving die makkelijk te bewerken valt. Voor we Afosto kozen hebben we ook nog andere systemen vergeleken. Namelijk Shopify, Magento en Lightspeed.

We hebben de meeste winst behaald doordat de website vele malen sneller is geworden dan met onze Wordpress website. Daarnaast is ook de verkoop van onze producten sterk toegenomen. Dit komt doordat de website structuur beter opgebouwd is en op zijn beurt een belangrijke spil is in de (SEO) zoekresultaten van Google.

Kijk op de website van Sanwin en ervaar het zelf.

Plan nu een gratis demo en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Afosto!