Anderen over Afosto

Wat zeggen je collega's over Afosto

“De dagelijkse verkopen zijn door het gebruik van Afosto en stuk makkelijker geworden. Alle
informatie kunnen we meteen zien op het Platform en op mijn kassa. Dit bespaart veel tijd en dusSchermafdruk 2015-05-19 10.31.05 ook geld. Voor klanten die online kopen is het erg aangenaam dat zij meteen de actuele voorraad
zien, door deze informatie hoeven we de klant nooit teleur te stellen.”

“Qua systeem is het voor a-technische ondernemers zoals ik erg goed te gebruiken. Ik begrijp niet
veel van computers, maar dit systeem begrijp ik wel. Het werkt gewoon heel gemakkelijk. Ik zou
Afosto dan ook absoluut aanraden aan andere ondernemers die ook op het internet willen
doorgroeien.”

Jacco Boddeus, Confetti
Confetti


Wij ‘’BRUN schaats-skeeler SPORT” waren toe aan vernieuwing van onze webshop.Schermafbeelding 2014-06-30 om 10.57.56
Met het Afosto kassasysteem en de vernieuwde webshop was dit prima te realiseren.
De hele administratie loopt nu parallel met het kassasysteem en het beheer kan gewoon via de pc.
Het levert een enorme tijdsbesparing op, is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Wij hebben een goed besluit genomen in de samenwerking met Afosto.

Jan de Bruin, BRUN schaats-skeeler SPORT / brun.nl

Brun

 

 


Schermafbeelding 2014-05-06 om 13.42.33Faber Sport in Heerenveen is al 27 jaar een algemene sportwinkel, met alleen sportfunctionele artikelen.

Onze specialismes bestaan uit o.a.: Schaatsen, skeelers, ijshockey, running, wandel en voetbal.

Om onze artikelen nu en in de toekomst nog beter, en in groter gebied te kunnen presenteren en te verkopen zijn we onlangs met een afosto webshop concept begonnen.

Wij hebben voor afosto gekozen omdat ze meedenkend zijn, een goede support bieden, en de gebruikskosten relatief laag zijn.

We zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking en verwachten nog lang van de diensten van afosto gebruik te kunnen maken.

Marco Kramer,

Faber Sport


Schermafbeelding 2014-05-06 om 10.03.49TLoutlet.nl is de voordeligste in energiezuinige professionele bedrijfsverlichting gespecialiseerde webshop van Nederland. Wij zijn erg enthousiast over onze keuze voor het e-commerce platform van Afosto. Een soort smeltkroes van alle systemen voor je verkopen.

Wij gebruiken nu een supersnelle webshop als outletwinkel voor onze TL verlichting en kunnen nieuwe producten toevoegen in een handomdraai. Het is erg gebruiksvriendelijk, laagdrempelig en schaalbaar. Wij kunnen eenvoudig een extra verkoopkanaal zoals een kassa of een webshop toevoegen en onze verkopen online en offline vergroten.

Jaap Dijkema,

Tloutlet.nl

 

 


Schermafbeelding 2014-06-30 om 10.53.13Sportshop Ten Tusscher bij IJsbaan Twente is een winkel van 100 m2 waarbij alle schaats- en skeelerdisciplines vertegenwoordigd zijn. Het uitgebreide assortiment is nu door Afosto zowel in de winkel op het kassascherm als online in een webshop beschikbaar.

Voorraadbeheer gaat nu volledig automatisch, het kost ons helemaal geen tijd meer, zodat we tijd vrij hebben om te kunnen verkopen en omzet te kunnen genereren. Voorheen hadden we een Magento-webshop die ons qua aanschaf, productbeheer en personeelskosten echt heel veel geld heeft gekost. De lage investering en het gebruiksgemak betalen zich nu echt uit.

Eelko Blankenstein,

 

Sportshop ten Tusscher / IJsbaanshop.nl

 


05longboards_winkelWij als skatespeciaalzaak Rollerwave – Onlineskateshop.nl zijn onlangs gestart met het voorraad en kassa systeem van Afosto. Het systeem werkt goed en het grote voordeel is dat in vergelijking met andere (dure) kassasystemen de updates online plaatsvinden. Wij werken dus altijd met de meest recente versie zonder extra te betalen voor updates.

Afosto is een bedrijf dat goed meedenkt en oplossingen aandraagt voor specifieke bedrijfsgerichte wensen en onze problemen worden serieus genomen en snel opgelost. Kortom, wij zijn blij met onze keuze om een samenwerking aan te gaan met Afosto.

Afosto is een jong en vernieuwend bedrijf

Roy Hoogendorp,

Rollerwave