Waarom Afosto? | Afosto Omnichannel Retail

Jouw webshop en kassa onder één dak

De alles-in-1 oplossing voor retail

Elke sale, 1 platform

Afosto biedt een zorgeloze toekomst met een eigen kassasysteem en e-commerce oplossing geïntegreerd in een gebruiksvriendelijk platform. Met het platform heb je inzichten in al je sales. Je beheert je voorraad makkelijk in 1 of meerdere magazijnen.

Al uw verkopen in 1 overzicht

Door 1 systeem te gebruiken voor al uw verkoopkanalen bespaart u veel tijd. Of u nu in uw winkel of via uw website een artikel verkoopt. In Afosto vindt u al uw orders in 1 overzicht.

Afosto POS

Producten beheren is kinderspel

Maak gebruik van de gebruiksvriendelijke beheeromgeving en voeg met gemak producten toe in meerdere opties. Het toegevoegde product is direct beschikbaar op al uw verkoopkanalen, zowel on- als offline. Daarnaast is uw gehele voorraad vanuit 1 database gestuurd en kunt u gemakkelijk meerdere magazijnen aanmaken. Wijzigt u de voorraad bij een product? Dan is dit direct doorgevoerd in al uw verkoopkanalen.
Afosto POS

U kan oneindig schalen

Door de flexibiliteit van Afosto kan uw onderneming oneindig groeien. Opent u een extra filiaal, wilt u uitbreiden naar een ander land of toch een andere site voor dat exclusieve merk? Met Afosto voegt u eenvoudig extra kassa’s en webshops toe wanneer u die nodig hebt.

Afosto POS

Uiterst Geavanceerd E-commerce Platform

Razendsnelle klantbeleving, onbeperkte server capaciteit, super betrouwbaar en perfect geoptimaliseerd voor zoekmachines. Online verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Alle SEO aspecten zijn meegenomen en met Afosto bent u klaar voor de toekomst. Zowel gebruikers als zoekmachines navigeren eenvoudig door uw website.

Afosto POS

Innovatief en Altijd Up-To-Date

Doordat Afosto zich constant door blijft ontwikkelen maakt u altijd gebruik van de laatste technieken. De ontwikkeling in de retail staat nooit stil. Met Afosto maakt u gebruik van een platform dat mee gaat met de tijd. Ons deskundig en ervaren team is constant bezig met het doorvoeren van de allernieuwste ontwikkelingen in de retail industrie.
Afosto POS

Plan nu een gratis demo en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Afosto!