Afosto POS: de kassa voor retailers

De eerste webkassa die werkt zoals retailers gewend zijn: snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Makkelijk te bedienen en overal te monitoren
Maak gebruik van de handscanner of de productgroepen op het scherm. Druk met Afosto POS professionele bonnen of dagrapport af en open de kassalade. Alle orders komen in Afosto Platform te staan. Maak dagrapporten op Afosto POS, of bekijk de uitgebreide rapportage op Afosto Platform.

Geen internet? Afosto POS werkt altijd

Afosto POS laat je niet in de steek. De kassa voor op de markt, op de beurs en in de winkel
Een stabiele kassa, welke zowel online als offline werkt. Zodra de kassa verbonden is met internet worden de facturen en voorraden automatisch bijgwerkt. Ook als je op een beurs of markt staat zonder constant internet is Afosto POS de oplossing.
 

Aan de slag zonder installatie

Afosto POS is de eerste professionele kassa zonder installatie
Open je kassa in je browser of een knop op je bureaublad en ga aan de slag. Zonder lastige installatie en Afosto werkt op Windows, Ubuntu en Apple Mac OSX.

Bekijk een voorbeeld

 

Gebruik bestaande hardware

Gebruik Afosto POS met je touchscreen, scanner en bonnenprinter
Afosto POS is gemakkelijk te openen vanaf elke computer, zo kun je ook gebruik maken van je bestaande bonnenprinter, barcode scanner of kassalade. Daarnaast is het ook mogelijk om in de Afosto Store een compleet nieuwe set te kopen of verschillende onderdelen te bestellen.  
 

Snel een extra kassa? Geen probleem!

Als je tijdelijk veel kassa’s nodig hebt is Afosto POS de oplossing
In bepaalde periodes kan het bijzonder druk zijn in je winkel, zodat een extra kassa gewenst is. Bijvoorbeeld in de feestmaand december. Een extra Afosto POS is makkelijk aan te maken. Vanuit het Afosto Platform zijn alle kassa’s in te stellen en te monitoren, zodat je altijd het overzicht houdt.

Bekijk de prijzen van Afosto

 

Klein of groot, Afosto POS is de oplossing

1 vestiging met 1 kassa, of 5 vestigingen met 6 kassa’s, Afosto schaalt met je mee
Maak gemakkelijk 1 of meerdere kassa’s aan voor je winkel. Ook voor verschillende locaties, vestigingen of filialen maak je kassa’s aan op het Afosto Platform. Uiteraad kan een webshop niet ontbreken. Ook meerdere magazijnen zijn eenvoudig te managen via het Afosto Platform.

Onze klanten, retailers zoals jij

Een hoop winkeliers gingen je voor, ontdek hoe zij Afosto ervaren

Wij als skatespeciaalzaak Rollerwave - Onlineskateshop.nl zijn onlangs gestart met het voorraad en kassa systeem van Afosto. Het systeem werkt goed en het grote voordeel is dat in vergelijking met andere (dure) kassasystemen de updates online plaatsvinden. Wij werken dus altijd met de meest recente versie zonder extra te betalen voor updates.

Afosto is een bedrijf dat goed meedenkt en oplossingen aandraagt voor specifieke bedrijfsgerichte wensen en onze problemen worden serieus genomen en snel opgelost. Kortom, wij zijn blij met onze keuze om een samenwerking aan te gaan met Afosto.

Sportshop Ten Tusscher bij IJsbaan Twente is een winkel van 100 m2 waarbij alle schaats- en skeelerdisciplines vertegenwoordigd zijn. Het uitgebreide assortiment is nu door Afosto zowel in de winkel op het kassascherm als online in een webshop beschikbaar.

Voorraadbeheer gaat nu volledig automatisch, het kost ons helemaal geen tijd meer, zodat we tijd vrij hebben om te kunnen verkopen en omzet te kunnen genereren. Voorheen hadden we een Magento-webshop die ons qua aanschaf, productbeheer en personeelskosten echt heel veel geld heeft gekost. De lage investering en het gebruiksgemak betalen zich nu echt uit.