Beheer je webshop eenvoudig op het Afosto platform | Afosto

Grensverleggende e-commerce webshop

De alles-in-1 oplossing

Grensverleggende E-commerce oplossing

Met de webshop oplossing van Afosto ben je klaar voor de toekomst. We hebben standaard templates ontwikkeld waarmee we elke webshop snel in de lucht kunnen hebben. Voor grote organisaties bieden we maatwerk. Alle webshops worden gebouwd volgens de hoogste standaarden. Lees hieronder hoe Afosto jouw onderneming kan helpen.

Innovatief en altijd up-to-date

Afosto groeit mee met de tijd. In tegenstelling tot andere systemen worden er constant updates uitgevoerd en wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste functies en mogelijkheden.

Afosto POS

Perfect geoptimaliseerd voor zoekmachines

Het systeem van Afosto is vanaf de grond af aan opgebouwd met de nieuwste technieken op gebied van zoekmachine optimalisatie. Hierdoor heeft u ongekende mogelijkheden met het optimaliseren van uw website voor zoekmachines.

Afosto POS

Razendsnel & Betrouwbaar

Razendsnelle laadtijden en een betrouwbare server met 99,9% uptime. Bij Afosto draait uw site altijd en supersnel. Zodat zowel uw klanten als de zoekmachines een goede ervaring hebben bij het bezoeken van uw site.

Afosto POS

Schaalbaar, flexibel en veilig

Door gebruik te maken van flexibele servers is Afosto schaalbaar. Bij pieken in uw verkeer groeit de serverruimte mee met het aantal bezoekers waardoor u gegarandeerd een snelle en veilige website heeft.

Afosto POS

Complex maar niet ingewikkeld

Met het E-commerce platform van Afosto haalt u ongekende mogelijkheden in huis met een gebruiksvriendelijke interface. Producten toevoegen, categorieën aanmaken en nieuwe landingspagina’s creëren doet u in een handomdraai. De vele koppelingen die Afosto in huis heeft zorgen voor een naadloze integratie met uw vervoerders en marketing oplossingen.

Afosto POS

Plan nu een gratis demo en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Afosto!